100% Creativiteit
100% Inzet
100% Bereikbaar
100% Toewijding
100% Betrouwbaar
100% ... etc ...

Mijn naam is Harmen Schrale en ik ben 40 jaar geleden geboren in Rotterdam. Ik woon samen met mijn dochter van zeven, zoon van negen, mijn vriendin en een bende dieren in Hendrik Ido Ambacht en ben sinds 19 juni 2013 eigenaar van 100%Creatief.

Van jongs af aan al heb ik een grote fascinatie voor design in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om architectuur, industrieel ontwerp, kunst of grafisch design … Wanneer een ontwerp met bevlogen aandacht tot stand is gekomen (want dat zie je aan een ontwerp) heeft het mijn aandacht.

In mijn afgelopen carrière heb ik bij diverse reclamebureaus gewerkt. Variërend van groot, middelgroot tot klein, van Rotterdam tot aan het Brabantse land, van B2B, B2C en non-profit. In deze jaren heb ik zeer veel ervaring opgedaan in de grafische- en designindustrie alsook in het communicatievak. Ik heb deze jaren altijd met heel veel plezier gewerkt en heb me altijd voor de volle 100% ingezet voor ‘de klant’.

Maar … na 13 jaar voor werkgevers te hebben gewerkt kroop het bloed toch waar het niet gaan kon en heb besloten om mijn kennis en ervaring vanuit een eigen onderneming voor klanten in te zetten. Ik ben mijn eigen Grafisch Ontwerp & Communicatie studio gestart en dit bevalt tot op heden meer dan goed.

Echt lang hoefde ik niet na te denken over de naam, hij moest aan een aantal eisen voldoen: in ieder geval nuchter en Hollands (ben ik namelijk ook). Geen moeilijke vergezochte Engelse kreet, geen vage afkortingen, geen poespas en geen vreemde ohs en ahs. Het moest vertellen waar ik voor sta en hoe ik werk. Ik houd niet van half werk en zet me altijd voor 100% in wanneer ik iets voor elkaar wil krijgen. Dit doe ik altijd met een creatieve gedachte, want, ik ben van mening dat je met een creatieve inslag de mooiste resultaten boekt.

100%Creatief  |  Grafisch Ontwerp & Communicatieadvies